Verkoop

Denkt u erover uw woning te verkopen?                                                   
Dan bent u bij ons aan het juiste adres!

Hieronder vindt u onze werkwijze in enkele stappen:

 

#1 VRIJBLIJVENDE WAARDEBEPALING

Elk goed verhaal start met een correcte schatting.
Na een grondig plaatsbezoek zullen we u de marktconforme waarde van uw eigendom toelichten. Dankzij onze jarenlange ervaring op de vastgoedmarkt geven wij u een indicatie van een realistische verkoopprijs.

#2 SAMENSTELLING VAN UW DOSSIER

Wij stellen uw persoonlijk dossier samen en vragen alle nodige documenten en certificaten aan die wettelijk verplicht zijn. (o.a. EPC, bodemattest, elektriciteitskeuring, ...).
Een extra service die wij aanbieden is het opstellen van digitale grondplannen van elk verdiep, zodat de kanidadaat koper meteen kan zien hoe de woning ingedeeld is. 

#3 VIRTUAL TOUR 360°

In afwachting van al deze documenten nemen wij de tijd om een uitgebreide fotoreportage te maken van uw woning aan de hand van een virtual tour. 

#4 PUBLICATIES

Eens alle informatie en foto's beschikbaar gaan wij uw woning op een doorgedreven manier publiceren:
op verschillende websites, sociale media, te koop bord, flyers, ...

#5 BEZOEKEN

Dankzij onze bouwtechnische en juridische opleiding zullen kandidaat kopers op een professionele wijze door de woning worden begeleid. Hier ontvangen zij telkens een brochure met alle nodige informatie over uw pand.

#6 OPVOLGING

Dankzij onze transparante en persoonlijke aanpak zal u steeds op de hoogte gehouden worden over de stand van zaken in uw verkoopsdossier. 

#7 VERKOOPOVEREENKOMST

Bij een onderling akkoord over prijs en voorwaarden zal de notaris het nodige doen om de verkoopovereenkomst tot stand te laten komen. Ook in dit proces wijken wij geen seconde van uw zijde.

#8 AUTHENTIEKE AKTE

In afwachting van het ondertekenen van de akte blijven wij steeds ter uwer beschikking.
Tijdens de authentieke akte zijn wij ook steeds aanwezig voor het overhandigen van het volledige dossier aan de nieuwe eigenaar.

-----------------------------

 

Zoals u kan zien is het de bedoeling dat wij alles van A tot Z van u overnemen zodat u zich nergens zorgen over hoeft te maken. 

 

U twijfelt nog?
Kom dan gerust eens luisteren naar onze aanpak!

Christophe